Toimitukset

Toimitukset kulloinkin  ilmoitettujen postikulujen mukaisesti tai kuluitta noudettuna täältä Espoosta.

Tämän hetkiset toimituskulut 2 kiloon asti 7 euroa ja 10 kiloon asti 8 euroa.

 

Palautukset

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus.

Mahdollisista palautuksista on aina otettava meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse, jolloin sovitaan palautustavasta.

Palautus voi tulla kyseeseen vain, jos tuote on täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön. Pakatuissa tuotteissa myös pakkauksen on oltava ehjä ja avaamaton.

Sopimatta palautettua tavaraa emme hyvitä, vaan palautus hoidetaan asiakkaan kustannuksella.Emme lunasta postiennakolla tai jälkivaatimuksella lähetettyjä tuotteita vaan rahat palautetaan vasta kun olemme saaneet palautetut tuotteet takaisin. Lisäksi palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan ja käyttämättömiä, lukuun ottamatta selkeitä tuotevirhetapauksia.

Jos toimittamamme tuote on epäkuntoinen tai toimituksemme on ollut virheellinen, voit palauttaa lähetyksen ja toimitamme oikean/ virheettömän uuden tuotteen palautetun tilalle veloituksetta.

Tilauksen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita emme ota palautuksena vastaan

Mikäli Posti tai Matkahuolto palauttaa virheellisten yhteystietojen vuoksi noutamattoman lähetyksen tai lähetystä ei ole muusta syystä noudettu ja siitä syystä lähetys palautuu meille, palautetaan ennakolta maksettu kauppasumma asiakkaan tilille todellisilla toimituskuluilla (lähetys- ja palautusrahti) vähennettynä.

 

Pyydä tarjous_banneri_300x145