CATERING

Uudenlaista, erilaista ja laadukasta BBO-catering-palvelua, josta asiakkaasi nauttivat!

Luomme  tapahtumaasi unohtumattoman  barbeque-kokemuksen aidolla Texasissa rakennetulla smokerilla. BBQ-ruuat maustetaan omalla mausteseoksellamme ja valmistetaan kunnioittaen suurten teksasilaisten barbeque-talojen perinteisiä Slow & Low -menetelmiä. Hiljaa hyvää tulee.

Kypsennämme barbequen  smokerissa matalassa lämpötilassa, palavien puiden tuottamalla lämmöllä, jolloin myös valittu puulaji osaltaan vaikuttaa makuun. Tämä valmistustapa vaatii hiukan enemmän aikaa ja vaivaa, mutta tiedämme ettei mikään vedä vertoja näin saadulle makukokemukselle – puhumattakaan nostalgiasta, joka liittyy perinteisen amerikkalaisen barbequen valmistamiseen!

 

Voit tilata meidät paikalle erillaisiin yksityis- ja yritysjuhliin sekä tapahtumiin. Tuomme paikan päälle ison, aidon Teksasissa rakennetun smoukkerin, polttopuut, buffettipöydät, teltat tarjoilupöydille, tarjoiluastiat ja kertakäyttöastiat.

Tilaaja vastaa ruokailupöydistä, ruokailuteltasta ja juomista. Tarvitsemme käyttöömme  juoksevan veden ja sähkön sekä tilaa noin 40 m². Smoukkerillamme on mahdollisuus valmistaa ruuat yli kolmellesadalle henkilölle kerrallaan!

Koska teksasilaisessa barbequessa lihat valmistetaan hitaasti matalassa lämpötilassa, saavumme paikalle ja aloitamme ruuan valmistuksen noin 6-24 tuntia ennen ruokailun aloittamista.

Ruoka valmistetaan ja otetaan tarjolle smoukkerista sitä mukaan kuin sitä menee, kaiken tapahtuessa vieraiden silmien alla. Ruoan valmistuksesta ja itse ruokailusta muodostuu ainutlaatuinen, viihdyttävä kokemus.

Yleensä annos koostuu kahdesta pääruoasta ja kahdesta lisukkeesta, lisäksi aina tarjolla leipää, jalopenoa ja punasipulipikkelsiä. Voit myös tilata ainoastaan ruuat, jolloin valmistamme ruuat aivan samoin, pakkaamme ne folioon ja toimitamme sovittuun kellonaikaan tilattuun osoitteeseen. Tämä  vaihtoehto on valittavissa vain pääkaupunkiseudulla.

PÄÄRUOKANA TARJOILEMME:

  • Brisket eli pihvikarjan rintaa
  • Beef ribs eli häränribsejä
  • Spare ribs eli possun ribsejä
  • Pulled pork eli ylikypsää possun olkaa
  • Mausteista makkaraa

LISÄKSI TARJOILEMME:

  • Coleslaw (kaalisalaatti)
  • Papumuhennos
  • Teksasilainen muussi
  • Perunasalaatti

 


CATERINGIN HINTA muodostuu siitä, mitä ruokia tilataan ja ruokailijoiden määrästä. Pyydä tarjous, yllätyt positiivisesti!

 

Pyydä tarjous_banneri_300x145   RSSBILR Olemme Kansas City Barbeque Societyn jäsen